Massages

Massage is in de eerste plaats ontzettend lekker. Maar wist je ook dat het heel gezond is? Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen.

De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich weer herstelt. Even niet geven, maar alleen maar ontvangen. Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen. Dit alles doet veel goeds voor je immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt. Mooi meegenomen!

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de  onderarmen wordt gemasseerd. Hierbij word je behandeld met warme olie.

De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. Het helpt om blokkades los te laten en de energie een nieuwe richting te geven.

Meer over Lomi Lomi

Cupping massage

Cupping massage is een zeer diepgaande massagetechniek om hardnekkige plaatselijke pijn- en energieverstoringen te behandelen. Hierbij worden zogeheten cups, welke zijn vervaardigd van glas, kunststof of silicone, op het lichaam geplaatst, waarmee de huid vaccuüm getrokken wordt. Vervolgens worden de cups over het lichaam bewogen.

De cupping massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Door het vacuüm trekken van de huid, en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen klachten, raken de spieren en de huid beter doorbloed. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen. Ook spierkrampen kunnen met behulp van deze massagetechniek naar het huidoppervlak worden getrokken.

Meer over Cupping Massage

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran (Thai: นวดแผนโบราณ, “antieke massage stijl”), is een van ‘s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

De Traditionele Thaise Massage combineren we ook vaak met een bamboe massage. Een unieke ervaring die bedoeld is om te ontspannen en alle zorgen van de dag even te vergeten.

Meer over Lomi Lomi

4 Handen Massage

Een 4 handen massage is meer dan dubbel zo lekker als een gewone 2 handen massage. De sensatie van vier handen op uw lichaam laat zich eigenlijk met geen pen beschrijven. Met 4 handen die tegelijkertijd uw lichaam masseren, is het genot simpelweg niet meer bij te houden.

Wimper extensions, epileren en verven

Thai Orchidee plaatst vanaf heden (gediplomeerd!) wimper extensions.

Wimperextensions zijn (valse/nep) wimpers die aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgemaakt, afhankelijk van het type wimperextension.

De eigen wimpers worden verlengd (wimperverlenging) waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Het is net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up. Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one methode.

Ook voor het verven en epileren van uw wimpers kan u bij ons terecht.

Pedicure

Mooie teennagels zijn een lust voor het oog. Heeft u echter een lelijke, verkleurde of verdikte schimmelnagel, of een nagel die ooit eens is beschadigd en nooit meer mooi terug gegroeid is? Met een nagel reparatie kan ik uw nagel weer prachtig maken d.m.v. het aanbrengen van een elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel.

Manicure

Een manicure behandeling is veel meer dan alleen het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels.

De handen worden eerst in een lauwwarm handbadje geweekt. Zo worden de nagelriemen zacht en kunnen wij de nagelriemen makkelijk terugduwen en worden losse velletjes op de nagelplaat verwijderd. Je nagels worden in jouw favoriete vorm op gelijke lengte gevijld.

We sluiten de behandeling af met een fijne handmassage met een heerlijk geurende olie of handcrème.